terug naar vorige pagina

Uitvaartleiders

Als uitvaartleider ben je betrokken bij veel verschillende facetten rondom een overlijden. Soms heb je een voorgesprek, in een andere situatie is er opeens een melding. De melding waarbij een familie jou belt en het vertrouwen geeft om alles in goede banen te leiden. Als uitvaartleider ben je in deze periode zeer nauw betrokken bij een familie, je wordt als het ware een onderdeel van de familie. Vanuit dit vertrouwen kiezen veel uitvaartleiders ervoor om ook na de eerste periode de familie te helpen en te begeleiden. Zo ook rondom gedenken.

Jouw eigen werkwijze
Jouw eigenheid in de samenwerking met de familie wil je graag behouden. Veel uitvaartleiders hebben geen eigen showroom en bespreken de mogelijkheden dan ook vaak bij de familie aan tafel. Juist voor deze situatie is online samenwerken met mij ideaal. Samen met de familie kun je op mijn website kijken naar de producten en mogelijkheden. Ik ben op afstand bereikbaar voor advies en kan praktische zaken zoals het vullen van de urn van je overnemen.

Liefs van Hilde inzetten als verlengstuk van je bedrijf
Ben je als uitvaartleider niet gericht op de begeleiding rondom gedenken, maar je wilt de familie wel graag advies meegeven? Door mijn kaart achter te laten bij een familie kun je hen wijzen op de mogelijkheden die ik bied. Bij de start van onze samenwerking gaan we eerst het gesprek aan wat we van elkaar verwachten. Uiteraard blijven we in gesprek en afgestemd op elkaar zodat ik de juiste verlengstuk van jouw onderneming kan zijn.

Online, showroom of verkooppunt?
Online is altijd binnen handbereik en de showroom is geopend op afspraak. Bij de kennismaking bespreken we tevens de verschillende verkooppunten in jouw regio. Dit om verschillende redenen. Je bent op  de hoogte waar de producten fysiek te vinden zijn en voor een onderlinge  samenwerking met een verkooppunt kan ik jullie aan elkaar voorstellen. Met de vele verkooppunten die er zijn is er altijd één bij jou in de regio.

Afnemen van de vingerafdruk?
Veel uitvaartleiders bieden de mogelijkheid aan om een vingerafdruk te nemen. Persoonlijk ben ik echt voorstander van het digitaal afnemen van de vingerafdruk. Een veilige methode waarbij het direct inzichtelijk is of de kwaliteit van de afdruk volstaat. Als vertegenwoordigster van het merk Funico kijk ik graag met je mee welke methode het beste past bij jouw onderneming en manier van werken. Samen komen we vast tot de juiste oplossing.

Welke manier van samenwerken past bij jou?
Hierop is geen standaard antwoord en dit kunnen wij dan ook het beste samen bespreken. Samen kunnen wij hier vast onze weg in vinden. Nieuwsgierig naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen of wil je wat (werk)kaarten ontvangen? Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we dit samen bespreken.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Volg LiefsvanHilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Handelshuis SAM