Royolz Jewellery

Een sieraad uit de Royolz collectie;
een tastbare verbintenis voor ieder moment.

Echt een eer en super fijn om onderdeel van het Royolz team te zijn. Samen hebben we de afgelopen jaren mooie stappen gezet qua groei en ontwikkelingen.
Naast een groei op technische en designers gebied, zie je de ontwikkelingen ook terug in de nog mooiere afwerking van onze sieraden. Creatief en innovatief, deze combinatie maakt dat naast de uitvaartbranche ook de juweliers steeds meer hun weg naar ons vinden. We doen het samen. We denken mee in draagcomfort, vormgeving en edelmetaalsoort. Zo  komen we altijd tot het juiste sieraad. 

Royolz is ontworpen door een creatief duo met passie voor innovatie. Door gebruik te maken van een innovatief procedé is Royolz het eerste bedrijf ter wereld met unieke, doorzichtige en tastbare vingerafdruk sieraden. Elk sieraad is voorzien van een persoonlijke vingerafdruk dat door de middel van de ‘verloren was methode’ in het sieraad wordt aangebracht. Deze unieke procedure zorgt er voor dat (bijna) elk model gerealiseerd kan worden. Vanuit creativiteit en passie voor ontwerpen, denkt Royolz graag met u mee in maatwerk.

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Handelshuis SAM