terug naar vorige pagina

Nabestaanden

Vormgeven rondom gedenken kan zoveel inhouden dat het heel begrijpelijk is als je het even niet meer weet en je wat ondersteuning kunt gebruiken. Als nabestaande ben je dan ook van harte welkom bij mij met je vragen en je verhaal. Samen kijken we naar wat het beste aansluit bij jouw vraag.

Gedenken is meer dan denken aan, meer dan zich herinneren;
gedenken heeft te maken met verleden, heden en toekomst.

in het heden
vormgeven aan het verleden
om te gedenken in de toekomst

Verleden, heden, toekomst.
Graag wil ik je even uitleggen wat deze woorden voor mij betekenen en waarom ik deze woorden graag aan jou wil meegeven. Misschien dat het inzicht kan geven qua zoeken naar de manier van gedenken die past bij jou. Voor mij zijn het symbolische woorden die in het heden twee  periodes aan elkaar verbinden.

We staan hier in het nu, in het HEDEN en kijken terug naar het VERLEDEN. We kijken terug op een periode samen. Wie is diegene voor ons geweest?  Wat was onze onderlinge verbintenis? Waar konden we samen zo van genieten en om lachen? We vertellen in dit heden over toen, toen alles nog niet zo was als nu. Maar het nu is onomkeerbaar en de periode voor ons, de TOEKOMST,  zonder de ander is een feit.
Hier gaan we samen vorm aan geven,  als een houvast richting de tijd die komen gaat.

Met dit als uitgangspunt ben ik steeds zoekende naar objecten die aansluiten bij verschillende manieren rondom gedenken. Een mooie zoektocht die altijd in beweging blijft.

Producten uit de winkel in het echt zien?
Online krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, maar wil je de producten graag in het echt zien? Dit kan het beste bij één van de verkooppunten, maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij mij in de showroom in Lemelerveld. Voor vragen hierover mag je altijd contact met mij opnemen, kijken we samen wat het beste aansluit.

 

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Volg LiefsvanHilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Handelshuis SAM