#liefsvanhilde

De #liefsvanhilde collectie is bij aanvang ontstaan uit enkele verschillende eigen urnenlijnen met een twist van Hilde. 

Door een twist van Hilde, wat wil dat eigenlijk zeggen. Dit kan ik het beste uitleggen aan de hand van het logo van deze collectie. Zoals je ziet sluit het vierkant zich niet en komt de naam van binnen naar buiten. Ik denk niet in hokjes, maar kijk graag met een open vizier de wereld in en naar de ander. Zo ook naar producten en vormgeving. Het groene vlak, deze zit niet netjes in het hokje. Dit is echt naar aanleiding van het gezegde kleuren buiten de lijntjes. Als laatste, de kleine vlinder. De basis waar alles mee begonnen is, zijn de producten rondom gedenken. Hiermee is de vlinder is dan ook echt een onderdeel van mij. 

De collectie is dus een samenkomst van een breed scala aan tastbare producten. Daarnaast hou ik ook enorm van het spelen met woorden. Woorden met een vleugje humor (ik maak graag bewuste spelvoutjes & Hilde-woorden), woorden om te laten weten dat er aan je wordt gedacht. Woorden om uiting te geven aan liefde, verdriet en gemis. Deze speling met woorden komt ergens in 2021 tot uiting met mijn eigen wenskaartenlijn. 

Kortom, de collectie #liefsvanhilde is een collectie dat net als ik, constant in beweging blijft. Ik vervolg nieuwsgierig mijn weg en door met open visie te blijven kijken komen er veel bijzondere dingen op mijn pad. 

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Handelshuis SAM