Wie is Hilde...

Mijn naam is Hilde Haarman-Leurink, 40 jaar geleden geboren in Hengelo (ov) en woon nu al heel wat jaren samen met mijn man in het mooie Lemelerveld. 

Dit zijn enkele feitjes over mij, maar dat zegt je nog niet echt wie ik ben en waar ik voor sta. Want wie is de persoon achter Liefs van Hilde, wie is nou Hilde? En niet geheel onbelangrijk; waarom en waarvoor staat Liefs van Hilde?

Ja, wie ben ik? Dat is een iets uitgebreider verhaal. Van nature sta ik graag klaar voor de ander. Ik geloof dat als je rustig, respectvol en oordeel vrij naar de wereld en naar de ander kijkt, je een verschil kunt maken in elkaars bestaan. Mijn motto is: ‘Samen maken we de wereld een stukje mooier’. Met dit motto wil ik zeggen dat als we samen een verbintenis aangaan, gebouwd op vertrouwen, eerlijkheid en oprechtheid, dan maken we samen de wereld een stukje mooier. Zo kunnen we elkaar helpen en wat ik persoonlijk het mooiste vind; elkaar inspireren! Samen. 

Ik leef, werk en maak keuzes op mijn gevoel. Dit lijkt wat tegenstrijdig aangezien ik ook zeer praktisch ben ingesteld. Wat ik hier mee wil zeggen is dat ik een collectie voer en merken vertegenwoordig waar ik achter sta, kleuren en materialen gebruik die er (voor mij) toe doen, met mensen/bedrijven samenwerk die bij mij passen en dat ik dankbaar ben voor datgene wat op mijn pad komt. 

2020 was in vele opzichten een bijzonder jaar.  De dood & de liefde, voor mij zijn ze verweven met elkaar. Vanuit dit gevoel van verwevenheid kwam voor mij dan ook de logische stap om beide bedrijven samen te voegen tot één geheel. Alles wat ik doe, doe ik met liefde en vanuit mijn hart; daarom voor jou met Liefs van Hilde.  

De naam is aangepast, maar inhoudelijk verandert er niets meer dan dat er een nog uitgebreider aanbod komt van producten en een bredere inzetbaarheid van mijn dienstverlening. Ik ben en blijf dezelfde Hilde, die altijd op zoek is naar symbolieken in vormgeving van producten en graag speel met woorden. 

Door de samenvoeging van mijn beide bedrijven zal er het komende jaar meer ruimte ontstaan voor ook andere type producten. Één hiervan kan ik al wel verklappen;  De wenskaartenlijn van Liefs van Hilde. Wenskaarten passend bij ieder moment van het leven, uiteraard met een twist van Hilde.

Het ontstaan van mijn eigen collectie #liefsvanhilde is bij aanvang begonnen met het ontwerpen van gedenkobjecten. 

#liefsvanhilde groeit verder uit tot een breed inzetbaar concept voor de vele mooie momenten in het leven. Nieuwsgierig naar wat er allemaal komen gaat in 2021? Via de social media kanalen hou ik je op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Als mens werk ik graag samen en vind het dan ook een eer om vanuit Liefs van Hilde onderstaande merken te mogen uitdragen.

LoveUrns
LoveUrns® staat voor ongeëvenaard vakmanschap, design en gebruik van alleen kwaliteitsmaterialen. Ieder handgemaakt LoveUrns®-product heeft een eigen karakter dat het uniek maakt. Ontwerpen, vormen en kleuren die de harten verwarmen en comfort brengen. Handgemaakt met Love ™.

Royolz Jewellery is een uniek sieradenmerk dat zich heeft gespecialiseerd in 3D vingerafdruk & verdiepte vingerafdruk sieraden. Een sieraad passend bij de vele speciale momenten van het leven. Het unieke van de sieraden en de mensen achter het merk maken het dat ik het een eer vind dit merk te mogen vertegenwoordigen. 

Het merk Funico staat voor technische ontwikkeling en biedt maatwerk aan bedrijven rondom het digitaliseren en het afnemen van een vingerafdruk.  Er zijn verschillende type bedrijven die met onze techniek werken, denk hierbij aan de grafische sector, de uitvaartbranche en de juweliersbranche. 

Liefs van Hilde | Deine Hilde

Mijn grote wens is naast werkzaam te zijn in Nederland, de grens over te steken naar Duitsland en Oostenrijk, vooral naar Wenen. In deze tijd waarin Corona alles anders maakt, leek deze wens verder weg dan ooit. Toch, door te blijven denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden ontstond er de ruimte voor de eerste stappen.

Deze eerste stappen voelen zo logisch dat ik bij het samenvoegen van mijn beide bedrijven ook direct de stap heb gezet om tweetalig inzetbaar te zijn. Om het gevoel van Liefs van Hilde om te zetten naar de Duitse taal heb ik gekozen voor Deine Hilde. Deine, want ik ben er voor jou!

Mijn motto ‘samen maken we de wereld een stukje mooier’ vertaalt zich naar ‘gemeinsam machen wir die Welt ein bisschen schöner’. Het woord ‘samen’ kent in het Duits verschillende vertalingen. Gemeinsam is hierbij een hele bewuste keuze vanuit mijn gevoel. Bij het woord ‘gemeinsam’ ontstaat er in mij een gevoel van saamhorigheid dat groter is dan alleen jij & ik. 

Een wens die uitkomt, vandaar
Liefs van Hilde | Deine Hilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Handelshuis SAM