terug naar vorige pagina

Gedenkwinkels

Steeds meer nabestaanden vinden hun weg naar speciale gedenkwinkels. Winkels die hun bedrijf hebben gebouwd op het aanbod van de verschillende mogelijkheden rondom gedenken. Misschien ook voor de collecties & merken van Liefs van Hilde? 

Soorten producten
Naast mijn eigen collecties vertegenwoordig ik de merken LoveUrns, Royolz Jewellery en Funico. Om een goed beeld te krijgen waar de verschillende collecties en merken voor staan, raad ik je aan om een kijkje te nemen in de winkel, bij rubrieken en merken.

Samenwerken als verkooppunt?
Als gedenkwinkel kun je op twee verschillende manieren met mij samenwerken. De meest voorkomende keuze is dat je verkooppunt wordt van de collectie(s) en/of merken. Dit kun je worden door te investeren in het aanschaffen van enkele objecten en deze toe te voegen aan jouw aanbod in de showroom. Zo kan de nabestaande de kwaliteit in het echt zien en zal ik het verkoopteam voorzien van uitleg en mogelijkheden.

De collectie is groot en er zijn erg veel mogelijkheden. Daarom zeg ik er altijd bij “ik blijf bij je”.  Je mag mij altijd bellen, appen of mailen zodat ik direct kan meedenken en ondersteunen.

Is er binnen jouw gedenkwinkel (nog) geen fysieke ruimte voor deze collecties, dan is online samenwerken met mijn collectie misschien een goed alternatief.

Kan ik ook alleen online samenwerken?
Alleen online samenwerken is zeker een mogelijkheid. Ik snap dat er door het grote aanbod in de markt er niet altijd ruimte is voor nog een collectie. Daarnaast merk ik dat veel gedenkwinkels hebben gekozen voor een klein fysiek aanbod en een groot online aanbod. In die gevallen is online  samenwerken dé mogelijkheid om de collecties toch aan te bieden aan je klant. Hierbij zal ik  je uiteraard ondersteunen waarbij ik ook voor (een gedeelte) je werk uit handen kan nemen. Als wij samenwerken kun je namelijk nabestaanden doorsturen en functioneer ik als een soort verlengstuk van jouw onderneming. Dit kan op afspraak zijn in de showroom in Lemelerveld of je geeft ze mijn kaart mee waardoor er (online) contact met mij opgenomen kan worden. Let wel, deze mogelijkheid is er niet voor alle merken die ik vertegenwoordig. Als we samen in gesprek gaan kan ik dit het beste persoonlijk toelichten.

Welke manier van samenwerken past bij jouw onderneming?
Hierop is geen standaard antwoord en dit kunnen wij het beste samen bespreken. Er zijn net zoveel oplossingen als er vragen zijn, samen kunnen wij er vast onze weg in vinden. Nieuwsgierig wat de mogelijkheden en voordelen voor jou en jouw bedrijf kunnen zijn? Neem dan contact met mij op zodat we dit samen kunnen bespreken.

 

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Volg LiefsvanHilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Handelshuis SAM