terug naar vorige pagina

Crematoria

Het grootste gedeelte van de collecties en de merken van Liefs van Hilde horen echt thuis in een crematorium, de vraag is of deze collecties en merken aansluiten bij jou en jouw onderneming?

Soorten producten
Naast mijn eigen collecties vertegenwoordig ik de merken LoveUrnsRoyolz Jewellery en Funico. Om een goed beeld te krijgen waar de verschillende collecties en merken voor staan, raad ik je aan om een kijkje te nemen in de winkel of bij rubrieken en merken.

Samenwerken als verkooppunt?
Als crematorium kun je op twee verschillende manieren met mij samenwerken. De meest voorkomende keuze is dat je verkooppunt wordt van de collectie(s). Dit kun je worden door te investeren in het aanschaffen van enkele objecten en deze toe te voegen aan jouw aanbod in het crematorium. Zo kan de nabestaande de kwaliteit in het echt zien en zal ik het verkoopteam voorzien van uitleg en mogelijkheden.

De collectie is groot en er zijn erg veel mogelijkheden. Daarom zeg ik er altijd bij ‘ik blijf bij je’.  Je mag mij altijd bellen, appen of mailen zodat ik direct kan meedenken en ondersteunen.

Is jouw bedrijf niet ingericht op werken vanuit een showroom, dan is online werken met mijn collectie een goed alternatief.

Kan ik ook alleen online samenwerken?
Alleen online samenwerken is zeker een mogelijkheid. Niet elk bedrijf heeft de tijd en ruimte om nabestaanden goed te kunnen adviseren rondom de mogelijkheden bij gedenken. Mocht je deze mogelijkheid op afstand wel graag willen aanbieden? Dan kan ik dit voor (een gedeelte) je uit handen nemen. Als wij samenwerken kun je nabestaanden doorsturen en functioneer ik als een soort verlengstuk van jouw onderneming. Dit kan op afspraak zijn in de showroom in Lemelerveld of je geeft ze mijn kaart mee waardoor er (online) contact met mij opgenomen kan worden. Let wel, deze mogelijkheid is er niet voor alle merken die ik vertegenwoordig. Als we samen in gesprek gaan kan ik dit het beste persoonlijk toelichten.

Welke manier van samenwerken past bij jouw onderneming?
Hierop is geen standaard antwoord en dit kunnen wij het beste samen bespreken. Er zijn net zoveel oplossingen als er vragen zijn, samen kunnen wij er vast onze weg in vinden. Nieuwsgierig wat de mogelijkheden en voordelen voor jou en jouw bedrijf kunnen zijn? Neem dan contact met mij op zodat we dit samen kunnen bespreken.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Volg LiefsvanHilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Handelshuis SAM