veel gestelde vragen

Vanuit Liefs van Hilde werk ik samen met verschillende bedrijven. Veelal bedrijven die werkzaam zijn in de uitvaartbranche, maar  steeds meer bedrijven uit uiteenlopende branches vinden bij mij producten die aansluiten bij hun vraag.

Op de pagina samenwerken met Hilde staat een uitgebreide lijst van mijn samenwerkingen. 

Na het aanvragen van een  inlogcode neem ik altijd even contact met je op. Dit om te bespreken hoe wij het beste kunnen samenwerken en wat we van elkaar mogen verwachten. 

Als Liefs van Hilde ben ik toeleverancier van mijn eigen collectie en vertegenwoordig ik de merken LoveUrns, Royolz Jewellery en Funico. Heb je vragen over een product, prijzen of zoek je een verkooppunt bij jou in de regio? Ik help je graag op weg.

Als nabestaanden mag je altijd contact met mij opnemen, maar het is niet mogelijk om rechtstreeks bij mij te bestellen. Dit zal op doorverwijzing van bijvoorbeeld een uitvaartleider of via een verkooppunt plaatsvinden. 

Je vraag mag je altijd stellen en uiteraard ben je welkom om de showroom te bezoeken. Ik ben er voor jou. Om je te aanhoren en om met je mee te denken. 

Door de vele mogelijkheden van productsoorten en samenwerkingen is het niet mogelijk om een standaard tarief te  noemen voor de verzendkosten.

Voordat wij gaan samenwerken zal ik de verschillende mogelijkheden aan je voorleggen zodat we samen kunnen kijken wat het beste aansluit.

Per bestelling zal ik beoordelen wat verstandig is qua verzenden en je achteraf van de daarbij horende kosten op de hoogte brengen. 

De meeste producten kunnen verzonden worden, maar een gedeelte van de collectie zal persoonlijk bezorgd worden of kan bij mij in Lemelerveld afgehaald worden. 

Door de verscheidenheid aan producten en mogelijkheden is het niet mogelijk om een standaard levertermijn indicatie te geven. De levertermijn kan variëren van leverbaar uit voorraad tot maximaal 12 – 14 weken. Per bestelling ontvang je per mail een indicatie van
de te verwachten levertermijn. Deelleveringen in overleg mogelijk. 

Hiervoor heb ik een privacyreglement opgesteld. Mocht je nog aanvullende vragen hebben dan mag je me die altijd stellen.
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Handelshuis SAM