terug naar vorige pagina

Bedrijven algemeen

Een gedeelte van mijn collecties en de merken die ik vertegenwoordig zijn uitvaartbranche gerelateerd, maar eigenlijk zijn de meeste artikelen juist veel breder inzetbaar. Dit was dan ook één van de aanleidingen dat ik Rondom de dood & Rondom de liefde heb samengevoegd tot één geheel Liefs van Hilde.

Wat kan Liefs van Hilde voor jou betekenen?
Bij het gedeelte samenwerken met Hilde leg ik dit per doelgroep uit, maar dan blijft er nog een hele groep over. Ik sluit niet graag mensen uit dus ook niet bij mijn samenwerkingen. Zoals gezegd kijk ik met mijn eigen collecties soms net even anders naar een product, vertegenwoordig ik mooie merken en help je graag zoeken naar een voor jou passend product. Stel je vraag en ik ga voor je kijken wat er mogelijk is.

Producten, enkele voorbeelden
Je zoekt als bedrijf een product dat je meegeeft bij het leveren van jouw dienst. Ik noem even als voorbeeld een steentje met een kaartje eraan. Samen kunnen we kijken welke edelsteen er past bij jouw intenties en dienstverlening. Graag denk ik met je mee wat een passend product is bij jouw bedrijf en intentie en maken we er samen één geheel van.

Je werkruimte is klaar en deze wil je graag aankleden met mooie unieke object(en). Zo zijn er op het gebied van glaswerk of beeldhouwwerk verschillende objecten leverbaar of we kunnen samen iets unieks voor jou laten ontwerpen.

In jouw (spirituele) praktijk komen veel mensen, allemaal met verschillende emoties. In praktijkruimtes kun je edelstenen leggen die deze energieën kunnen neutraliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Gouden Driehoek.

Toeleveren van onderdelen
Naast compleet afgewerkte producten is het mogelijk om vanuit Liefs van Hilde onderdelen aan te leveren. Onderdelen die jouw product compleet maken of verbeteren. Denk hierbij aan verschillende materialen zoals glas, edelsteen, graniet, edelmetalen.

Technische ondersteuning
Als vertegenwoordigster van Funico, een bedrijf dat een app heeft ontwikkelt voor het digitaal afnemen van vingerafdrukken, lever ik een vingerafdruk systeem. Het afnemen van een vingerafdruk is iets wat juist ook naast de uitvaartbranche in vele bedrijven van toepassing is. Denk hierbij aan te gebruiken bij bijvoorbeeld een tatoeages, trouwringen, schilderijen, drukwerk.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Volg LiefsvanHilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Handelshuis SAM